Нардепи, злітавши на матч Франція-Україна, замовили авіаперельоти ще на 900 тисяч

Нардепи, злітавши на матч Франція-Україна, замовили авіаперельоти ще на 900 тисяч

Для кого саме замовлено послуги авіапідприємства Державного управління справами та куди направляються «державні офіційні делегації», не вказано.

Джерело: Відомості

Управління справами Верховної Ради України уклало угоду з ДАП «Україна» на послуги з авіаперевезення державних офіційних делегацій вартістю 900 тис грн. Про це пишуть «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

У конкурсній документації повідомляється, що авіаперевезення потрібні Верховній Раді у жовтні-грудні. Однак для кого саме замовлено послуги авіапідприємства Державного управління справами та куди направляються «державні офіційні делегації», не вказано.

Нагадаємо, у квітні парламент замовив ДАП «Україна» послуги з авіаперевезень у квітні-грудні цього року на суму 4,46 млн грн. Ця угода була укладена відповідно до Орієнтовного плану міжнародних обмінів Верховної Ради на 2013р., затвердженого розпорядженням Голови Верховної Ради №456 від 14.01.2013р. Цей документ на сайті парламенту не опубліковано.

Нагадаємо, 19 листопада збірна України з футболу програла Франції матч за вихід до фінальної частини Чемпіонату світу-2014. За даними видання, на цей матч до Парижу авіачартером полетіло понад 80 народних депутатів.

Loading...