У Херсонській області четверо міліціонерів побили 19-річного хлопця

У Херсонській області четверо міліціонерів побили 19-річного хлопця

Чоловіки побили навіть матір хлопця, яка намагалася захистити сина.

Джерело: Відомості

На Херсонщині четверо міліціонерів уночі побили 19-річного хлопця просто в нього на подвір'ї. Потерпілий каже, що на нього напали, щойно він вийшов із машини. Сам факт побиття міліціонери не заперечують, але говорять, що пара молодиків тікала на авто від нічного патруля, йдеться в сюжеті ТСН.

Дмитро Плотніков повертався додому «Москвичем». Каже, коли пішов відчиняти ворота, то біля нього зупинився міліцейський автомобіль. Мовляв, четверо невідомих вимкнули світло і почали його бити. Його мати каже, що й сама отримала гематому, коли намагалася захистити сина.

Міліцію викликали сусіди, які збіглися на гамір. Тоді і з’ясувалося, що люди у формі — це чергові оперативно-пошукової групи. Оперативні групи, до яких входять працівники ДАІ, «Беркуту» та райвідділів, створені в усіх районах області через те, що почастішали злочини на трасах.

Тієї ночі у Каланчаку група працювала вперше, а зелений «Москвич», мовляв, порушив правила дорожнього руху і не зупинився на вимогу правоохоронців. Такою є версія подій від правоохоронців.

У Каланчацькому райвідділі міліції дії оперативно-пошукової групи не коментують. Кажуть, що служба внутрішньої безпеки проводить розслідування. Уже порушили дві кримінальні справи про побитого молодика. Мовляв, той побив міліціонерів.

Нині прокуратура розслідує, чи законно діяли міліціонери. Там розпочали провадження проти оперативників. Оцінити дії правоохоронців у прокуратурі мають протягом двох місяців.

Зараз молодик проходить медобстеження, а після лікарні планує йти до суду. 

Loading...