В Умані помер міліціонер, якого жорстоко побили на початку вересня

Вчора, 17 вересня, в Уманській міській лікарні помер міліціонер, якого жорстоко побили ще на початку вересня.

Джерело: Відомості

Вчора, 17 вересня, в Уманській міській лікарні помер міліціонер, якого жорстоко побили ще на початку вересня. Про це пише УНН з посиланням на джерело в міській лікарні.

«Вчора, 17 вересня, помер правоохоронець, якого вночі 1 вересня доставили до лікарні з важкою черепно-мозковою травмою. Йому зробили декілька операцій, але, на жаль, врятувати не вдалося», — повідомили в лікарні.

Нагадаємо, 1 вересня о 2 годині ночі до Уманського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в міську лікарню доставлений невідомий чоловік з черепно-мозковою травмою. В подальшому було встановлено особу потерпілого – ним виявився працівник міліції, який на момент пригоди перебував поза службою, без табельної вогнепальної зброї.

Вказану подію було зареєстровано в ЄО Уманського МВ УМВС, по даному факту слідчим відділом Уманського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України.

В нанесенні працівникові міліції тілесних ушкоджень підозрюється 46-річний житель міста Умань, якого затримано в порядку ст. 208 КПК України та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Loading...