Голові міської організації УДАРу в Броварах спалили автомобіль

Голові міської організації УДАРу в Броварах спалили автомобіль

Голові броварського УДАРу Роману Сімутіну спалили автомобіль. Про це повідомив депутат від УДАРу Павло Різаненко.

Джерело: Відомості

Голові броварського УДАРу Роману Сімутіну спалили автомобіль. Про це повідомив депутат від УДАРу Павло Різаненко. Близько 4 години ранку невідомі підпалили авто, яке було припарковане біля будинку "ударівця". За словами Різаненка, підпал є продовженням тиску влади на міську організацію УДАРу в Броварах.

"Про яку випадковість можна говорити, якщо напередодні Романа Сімутіна позбавили адвокатського свідоцтва, незаконно утримували у міліції?"- повідомив нардеп.

Сам Сімутін не надто вірить, що справа буде розслідувана, а злочинців знайдуть, не кажучи вже про замовників. Депутат Павло Різаненко має намір звернутися до генпрокурора Пшонки з вимогою розслідувати факт підпалу та тиску на голову броварського УДАРу. "Це вже не політична боротьба, а відверті бандитські дії з боку влади", - зауважив нардеп.

Як відомо, голову Броварського УДАРу 5 червня зранку затримали правоохоронці. За повідомленням "УДАРу", на нього "примусово одягли наручники та доставили до Броварського відділку міліції". Йому зачитали ухвалу про привід його, як свідка, у справі двох активістів, яких затримали 25 травня під час мирного суботника у парку "Перемога" в Броварах. Броварський суд визнав голову міської організації "УДАР" Романа Сімутіна винним у непокорі вимогам працівників міліції. 

Loading...