В автопарку міліції Криму невідомо звідки з’явився Porsche Cayenne

В автопарку міліції Криму невідомо звідки з’явився Porsche Cayenne

Автогосподарство при ГУ МВС України в АР Крим 16 травня оголосило тендер на технічне обслуговування та ремонтування автомобілів.

Джерело: Відомості

Автогосподарство при ГУ МВС України в АР Крим 16 травня оголосило тендер на технічне обслуговування та ремонтування автомобілів. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», передає сайт Наші гроші.

Згідно з документацією конкурсних торгів, послуги замовляють для таких автівок: Audi, BMW, Chery, Chevrolet, Daewoo, Порш-Каен, Hyundai, Mersedes, Mitsubishi, Рено, Toyota, Skoda, Volkswageh, LEXUS, ВАЗ, Ссанг Йонг. Модель та рік випуску не уточнюють.

Згаданий у переліку Porsche Cayenne – це п’ятимісний спортивний кросовер преміум-класу. Автівку цієї марки виробляють із 2003 року. Автомобіль того року випуску, тобто найстаріший, наразі можна придбати за 200 тис. грн. Новий автомобіль 2013 рокувипуску може коштувати до 1,6 млн. грн. Коли саме в гаражі МВС з’явилася ця автівка – невідомо, оскільки в тендерній документації попередніх років марки автомобілів взагалі не вказувалися.

У переліку послуг, які мають надаватися всім автівкам – ремонт двигуна, паливної системи і систем охолодження, щеплення, трансмісії, підвісок, рульового управління і гальмівної системи, кузова, коліс та електрообладнання.

Очікувана вартість закупівлі складає 500 тис. грн., розкриття пропозицій призначено на 27 червня.

Загалом за попередні п’ять років кримське ГУ МВС витратило на техогляд і ремонт свого автопарку 2,50 млн. грн. При цьому видатки на автопарк різко збільшились у 2010 році. У 2008 і 2009 роках ці послуги обходилися по 150 тис. грн. на рік. А у 2010-му вони вже коштували 600 тис. грн, в 2011 році – 900 тис. грн, у 2012-му. – 700 тис грн.

Loading...