Міліції довіряє лише один відсоток українців

Міліції довіряє лише один відсоток українців

Лише 1% українських громадян повністю довіряють вітчизняній міліції. Такі дані були оприлюднені Інститутом соціології НАНУ.

Джерело: Відомості

Лише 1% українських громадян повністю довіряють вітчизняній міліції. Такі дані були оприлюднені Інститутом соціології НАНУ під час проведення круглого столу на тему «Ефективність роботи інституту дільничного міліціонера у сучасних умовах», інформує УНН.

Згідно з результатами даних проведеного Інститутом опитування 31% українців зовсім не довіряють правоохоронцям. 36% респондентів скоріше довіряють міліції, ніж не довіряють. 25% опитуваних не змогли визначитись, довіряють вони вітчизняній міліції, чи ні. 8% респондентів відповіли, що скоріше за все не довіряють МВС, а 1% опитаних визначився, що повністю довіряють правоохоронцям.

При цьому на засіданні круглого столу зазначили, що протягом останніх 12 місяців лише 2% опитаних Інститутом громадян звертались до міліції та отримали відповідь на звернення. 7% опитаних зазначили, що їх звернення залишились без відповіді і 91% опитаних взагалі не звертались до міліції.

Loading...