На Херсонщині затримано підозрюваних у справі про замах на вбивство фермера

На Херсонщині затримано підозрюваних у справі про замах на вбивство фермера

У жовтні на місцевого фермера та двох його співробітників був скоєний напад.

Джерело: Відомості

Як повідомлялось раніше, в жовтні цього року на місцевого фермера та двох його співробітників був скоєний напад із застосуванням автоматичної вогнепальної зброї. Вчора поліція затримала двох громадян, які за версією слідства є безпосереднім виконавцем та замовником злочину.

Як повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Артур Мєріков, злочин був кваліфікований як замах на вчинення умисного вбивства двох та більше осіб. За результатами проведеного комплексу слідчих дій та оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особи основних підозрюваних у вчиненні злочину.

Вчора вночі слідчими та оперативними працівниками обласного главку поліції під процесуальним керівництвом прокуратури Херсонської області був затриманий громадянин, який за версією слідства є безпосереднім виконавцем. Завдяки пильності працівників обласного управління патрульної поліції, в одному із транспортних засобів був виявлений замовник замаху на вбивство, який намагався транзитом виїхати за межі області. 

Підозрювані затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває, вживаються заходи щодо встановлення та затримання інших можливих співучасників злочину. 

Loading...