Помер третій бездомний, якого побили і підпалили мажори

Помер третій бездомний, якого побили і підпалили мажори

Один із мажорів є сином судді.

Джерело: Відомості

У Павлограді помер третій бездомний, якого побили і підпалили студенти, один з яких є сином судді. Двоє інших постраждалих померли раніше в лікарні від отриманих травм.

Нагадаємо, що заради розваги хлопці по-звірячому побили трьох бездомних, а після - намагалися спалити живцем.

Двоє чоловіків загинули, один дивом вижив і перебуває в реанімації. Ця надзвичайна подія стала резонансною в Павлограді.

14 жовтня в Павлограді двоє студентів, під виглядом поліцейських, приїхали на територію колишньої медико-санітарної частини, що на селищі Хімзавод, і вимагали від бездомних повернути нібито незаконно отриманий ними мобільний телефон. Вигадана історія про крадіжку стала приводом для подальшого побиття заляканих громадян.

Не отримавши бажаного, нападники вирішили підпалити своїх жертв. З вогню чоловіків витягнув випадковий свідок злочину, правда, один з потерпілих уже не дихав. Згодом в лікарні помре і другий. Але станеться це вже після того, як іномарку з нелюдами затримають на трасі. Виявилося, що «поліцейськими» були 19-річний студент разом з 18-річним товаришем.

«Правоохоронці затримали двох чоловіків 1999 і 2000 року народження, які обґрунтовано підозрюються в скоєнні особливо тяжких злочинів», - прокоментувала прес-секретар Павлоградського відділу поліції Анна Малишева.

Денис - так звуть потерпілого, зараз знаходиться в реанімації 4-ї міськлікарні Павлограда. Він в стані психозу і навряд чи повернеться до повноцінного життя. До лікарні потерпілого привезли з розірваною селезінкою в стані коми. Операція тривала більше 6 годин. Після додаткових обстежень прогнозувати подальшу долю пацієнта медики не беруться.

«Важка поєднана травма, закрита черепно-мозкова травма, множинні переломи ребер з обох сторін, шокова легеня, комбінований важкий шок», - прокоментував завідувач відділенням реанімації 4-ї міськлікарні Павлограда Костянтин Філіппов.

Один з нападників навчався в Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Про інцидент з вихованцем там знають і додають: хлопця відрахували за кілька тижнів до кривавих подій.

«Кравченко Богдан, навчаючись в університеті з 2015 року, можна сказати, хронічно порушував навчальну дисципліну, мав постійні пропуски занять, за що на початку жовтня 2018 року було відраховано з університету», - розповів перший проректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Володимир Ковбаса.

Місцеві мажори. Так кажуть про нападників родичі постраждалих. У свої юні роки хлопці мають іномарки, а мати одного з затриманих працює суддею. Тому на допомогу від кривдників не чекають.

Умисне вбивство за попередньою змовою групою осіб - так правоохоронці кваліфікували дії молодих людей, які після звірячого побиття ще й підпалили будівлю, де знаходилися бездомні, повідомляє ДП.

«Зараз затриманим повідомлено про підозру, обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави. Затримані перебувають в умовах СІЗО міста Дніпро», - додала Анна Малишева.

Loading...