Кучма про участь Вакарчука і Зеленського у виборах: нехай тренуються

Кучма про участь Вакарчука і Зеленського у виборах: нехай тренуються

Кучма виступив перед студентами Національного аерокосмічного університету "ХАІ" в Харкові.

Джерело: Відомості

Другий президент України (1994-2005) Леонід Кучма позитивно оцінює можливу участь в президентських виборах музиканта, громадського діяча Святослава Вакарчука і шоумена Володимира Зеленського.

"Я вважаю позитивним фактом, що вони спробують трохи розбавити той бомонд - не знаю, скільки там десятків кандидатів буде. Нехай тренуються", - сказав Л.Кучма, відповідаючи на запитання студентів Національного аерокосмічного університету "ХАІ" в Харкові в четвер, інформує Інтерфакс.

Він зазначив, що добре і близько знайомий з обома. Він також позитивно оцінив роздуми про майбутнє України, висловлені С. Вакарчук в одному з недавніх інтерв'ю.

"Я, до речі, почитав його міркування про майбутнє країни. Я вам скажу, мені вони дуже-дуже сподобалися. Глибокі, філософські міркування про завтрашній день України. У мене тільки є питання і до одного і до другого. А з ким вони це будуть робити? Ось питання. Так, сам по собі кожен з них особистість. Але хто у тебе за спиною? хто тебе буде підтримувати? ", - сказав Л.Кучма.

Loading...