Хакерська група «КіберХунта» заявляє про виявлення планів РФ щодо дестабілізації ситуації в Україні

Хакерська група «КіберХунта» заявляє про виявлення планів РФ щодо дестабілізації ситуації в Україні

Хакери стверджують, що зламали пошту поплічника Путіна Суркова.

Джерело: Відомості

«Ми, українські патріоти «КіберХунта», сьогодні отримали доступ і повністю контролюємо листування одного з поштовиків ворога України В. Суркова.

Зараз ми аналізуємо фрагменти листування Суркова В. Ю. з його помічником Карповим П. М., який для конспірації підписує документи псевдонімом Павлов Микола Миколайович.

У його поштою нами знайдені злочинні плани Путіна і його поплічників по продовженню захоплення українських територій на Західній Україні, в т. ч. плани по дестабілізації політичного життя в Україні і проведення дострокових парламентських виборів.

Як можна побачити з отриманих нами документів Сурков не має наміру зупиняти діяльність по ліквідації нашої держави і обговорює черговий план кривавого перевороту. При цьому Сурков використовує пошту v14691@yandex.ru, а його васал Карпов — pavnik@yandex.ru.

Сьогодні ми робимо першу публікацію про спробу Суркова взяти реванш після провалу Новоросії. Далі чекайте продовження і аналітику підкріплену архівом листування», — йдеться на сайті організації.

Хакери опублікували скани інструкцій Суркова щодо дестабілізації ситуації в Україні під кодовою назвою «План «Шатун»:

Крім того, хакери публікують російський план встановлення  федерального статусу Закарпатської області України:

 

 

 

 

 

Loading...