Військовий експерт: масштабний конфлікт з Україною може початися в найближчі тижні

Військовий експерт: масштабний конфлікт з Україною може початися в найближчі тижні

Війська РФ були приведені в повну боєготовність, і це не тільки брязкання зброєю.

Джерело: Відомості

Міноборони РФ заявило про початок масштабних військових дій, і число російських військ, задіяних в перевірці боєготовності, досягає ста тисяч, що свідчить про те, що початок масштабного конфлікту з Україною заплановано на найближчі тижні. Як інформує replyua.net, про це Павло Фельгенгауер пише в блозі на апостроф.

За словами військового оглядача, війська РФ були приведені в повну боєготовність, і це не тільки брязкання зброєю, оскільки від Росії можна очікувати і повномасштабного наступу, і перевірка боєготовності є сигналом для України. Якщо конфлікт не почнеться в найближчі тижні, пише Фельгенгауер, то взагалі стає незрозуміло, для чого все це затівалося, адже сили висуваються найсерйозніші - з торпедами, ракетами і бомбами.

На думку експерта, це все - небезпечні дії, але чи буде війна, час покаже, і зараз можливі різні варіанти, а РФ важливо домогтися тактичної і стратегічної несподіванки, і, якщо війна не почнеться зараз, потім буде пізно - через осінній призов і через дощі доведеться згортати операцію.

Loading...