В Миколаєві 12-річна дівчинка самостійно загасила пожежу

В Миколаєві 12-річна дівчинка самостійно загасила пожежу

Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем з боку невстановлених осіб.

Джерело: Відомості

6 липня о 10.26 до Служби порятунку «101» від очевидців надійшло повідомлення про те, що на четвертому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку по пр. Богоявленському виникла пожежа. На балконі в розгубленому стані знаходилася дитина, повідомляє прес-служба ДСНС.

За вказаною адресою виїхав черговий караул 5 Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю, невелике займання, площею 0,5 кв.м. було вже ліквідовано дівчинкою Поліною, 2004 р. н., яка на момент виникнення пожежі, знаходилася вдома.

Зі слів матері стало відомо, що її донька знаходиться на літніх канікулах, а сама жінка працює неподалік від помешкання. Вранці мати пішла на роботу, а донька залишилася вдома та дивилася телевізор. В якийсь момент дівчинка побачила, що на балконі виникло загорання одягу, який сушився. Дівчинка спершу розгубилася, зателефонувала матері. А вже через декілька хвилин, усвідомивши, що вогонь може розповсюдитися на велику площу та знищити всі матеріальні надбання родини, Поліна опанувала себе та за допомогою води швидко загасила пожежу.

В результаті події ніхто не постраждав.

За попередньою інформацією, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем з боку невстановлених осіб, які проводили ремонтні роботи на даху будинку.

Loading...