У Києві розстріляли чоловіка

У Києві розстріляли чоловіка

Подія сталася вночі у Святошинському районі столиці. Поліція розшукує вбивцю.

Джерело: Відомості

О 23:18 правоохоронці отримали повідомлення про те, що на вулиці Зодчих біля під’їзду виявили тіло чоловіка із численними вогнепальними пораненнями.

На місце події прибули слідчо-оперативні групи Святошинського УП і Головного управління Національної поліції у місті Києві та працівники кінологічної служби.

Поліція ретельно оглянула місце події, вилучила 9 стріляних гільз і дві кулі, які передані для проведення експертизи. Окрім цього, опитані ймовірні свідки та очевидці, які повідомили про те, що чули кілька пострілів.

Особа вбитого встановлена: це - киянин, 1989 р.н., який у минулому неодноразово судимий. Більше того, з’ясовано, що потерпілий був підозрюваним у вчиненні хуліганських дій, які в тому числі призвели до смерті бійця АТО.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Призначено ряд судових експертиз, зокрема, судово-медична - для встановлення причини смерті, та балістична – для з’ясування, з якої зброї стріляли.

Зусилля правоохоронців спрямовані на розшук осіб, причетних до вбивства чоловіка, а також встановлення мотивів та обставин вчинення правопорушення, інформує відділ комунікації поліції Києва.

Loading...