На Сумщині потяг роздавив дитину

На Сумщині потяг роздавив дитину

Залишений без нагляду дворічний хлопчик грався на залізничній колії.

Джерело: Відомості

Залишений без нагляду дворічний хлопчик грався на залізничній колії. Попри всі намагання машиніста потягу не допустити зіткнення, уникнути трагедії не вдалося. Від отриманих травм дитина померла.

Повідомлення про те, що на 35 кілометрі ст. Краснопілля приміський потяг збив дитину, яка гралася на залізничній колії, надійшло до чергової частиниКраснопільського відділу поліції вчора о 21.00. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та «швидка». Інформація підтвердилась. Хлопчик лежав на коліях без свідомості.

Машиніст потягу пояснив, що коли побачив дитину, одразу подав звуковий сигнал та натиснув на гальма, намагаюсь уникнути зіткнення. Проте марно.

Каретою «швидкої» хлопчика доправили до лікарні, але по дорозі від отриманих травм він помер.

Правоохоронці розшукали його матір. Жінці 30 років. Окрім загиблого хлопчика в неї ще двоє дітей. Будинок, де мешкає родина знаходиться в 30-40 метрах від залізничної колії.

Дану подію працівники поліції зареєстрували і проводять розслідування.

Вирішується питання про притягнення матері загиблої дитини до кримінальної відповідальності за злісне невиконання батьківських обов’язків, що потягло за собою смерть дитини, інформує сектор комунікації ГУНП в Сумській області.

 

Loading...