В Івано-Франківську на хабарі затримали поліцейського (фото)

В Івано-Франківську на хабарі затримали поліцейського (фото)

Майор поліції вимагав 700 доларів США за «вирішення питання» про непритягнення місцевого жителя до кримінальної відповідальності.

Джерело: Відомості

Його сьогодні затримали оперативники Управління внутрішньої безпеки (УВБ) області спільно з представниками УСБУ і прокуратури. Майор поліції вимагав 700 доларів США за «вирішення питання» про непритягнення місцевого жителя до кримінальної відповідальності. Відкрито кримінальне провадження.

Правоохоронці зафіксували факт вимагання та отримання неправомірної вигоди у сумі 700 доларів США майором поліції, який є працівником одного із відділень поліції ГУ НП в Івано-Франківській області. Посадовець вимагав від місцевого жителя неправомірну вигоду за уникнення тим кримінальної відповідальності.

Зібрані матеріали працівники УВБ Івано-Франківщини направили до органів прокуратури. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Сьогодні, 27 травня, працівники УВБ в Івано-Франківській області Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України затримали поліцейського спільно з представниками УСБУ та військової прокуратури Західного регіону України.

Розслідування триває, інформує Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Loading...