У Дніпропетровську затримали 12 «кримінальних авторитетів»

У Дніпропетровську затримали 12 «кримінальних авторитетів»

Поліція Дніпропетровська затримала 12 «кримінальних авторитетів», які прибули в місто з різних районів Донецької області.

Джерело: Відомості

Це сталося під час їхньої зустрічі в одному з відомих готельно-ресторанних комплексів Дніпропетровська під назвою «Хутір». Місце збору було обрано не випадково, оскільки цей заклад пов’язують з кримінальним авторитетом «Умкою», який нещодавно повернувся з-за кордону, повідомляє Informing.

Про масштабне затримання повідомив начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області В’ячеслав Аброськін, зазначивши, що кілька впливових «авторитетів» прибули до Дніпропетровська на «сходку», незважаючи на війну, оскільки кримінальний світ існує за своїми законами.

На своїй сторінці в «Фейсбуці» Аброськін пише про затримання Віті «Тбіліського», Вігена «Єреванського», «Кавуна», «Мозку» та інших злодіїв в законі. Також начальник ГУ Національної поліції уточнює, що Вітя «Тбіліський» з 47 років свого життя 30 провів у в’язниці, куди його періодично поміщали за злочини різної тяжкості. За його словами цей «злодій в законі» вже видворений з України.

При цьому Аброськін підкреслив, що деяким «авторитетам» вдалося втекти від правоохоронців Дніпропетровська, однак по дорозі додому, в Макіївку, вони потрапили в руки до правоохоронців в Красноармійську.

Продовженням спецоперації стали обшуки в Маріуполі. Там кримінальна поліція разом з підрозділами спецпризначення провела 10 обшуків у кількох таких «авторитетів».

У результаті вдалося затримати вісім чоловік, а двох — притягнути до кримінальної відповідальності за зберігання наркотичних засобів. 

Loading...