На Житомирщині чоловік серйозно обгорів, ремонтуючи свій автомобіль

На Житомирщині чоловік серйозно обгорів, ремонтуючи свій автомобіль

Внаслідок пожежі в гаражі чоловік потрапив до лікарні з опіками

Джерело: Відомості

10 лютого о 16.00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у цегляному гаражі в м. Коростень Житомирської області. Вже за 4 хвилини рятувальники прибули на місце події. Вони встановили, що осередок займання знаходиться всередині гаража, у якому стояв легковик «ВАЗ 2107». Вогонь вже встиг охопити сам автомобіль та перекриття будівлі, повідомляє прес-служба ДСНС.

Силами працівників ДСНС пожежу було локалізовано о 16.19, а ліквідовано — о 17.15. Вогнем знищено: автомобіль, 32 кв. м перекриття та речі домашнього вжитку. З’ясувалося,  що під час ремонту газового обладнання автомобіля, який проводив родич власниці гаражу, стався витік газу. Оскільки приміщення обігрівалося за допомогою тимчасової печі опалення,  спалахнула газова суміш, внаслідок чого вогонь розповсюдився на автівку.

 

Чоловік отримав опіки рук та обличчя 1-2 ступенів і був госпіталізований до Коростенської центральної районної лікарні. Стан потерпілого задовільний. Загалом до ліквідації пожежі залучалося 7 чоловік особового складу рятувальників та 2 одиниці техніки.

Усі обставини події з’ясовують фахівці.

Loading...