За минулу добу на Буковині вилучено майже 40 ящиків контрабандних сигарет

За минулу добу на Буковині  вилучено майже 40 ящиків контрабандних сигарет

Чергові спроби переправи підакцизних сигарет через українсько-румунський кордон потерпіли фіаско

Джерело: Відомості

Так, за минулу добу у двох випадках було вилучено майже 40 ящиків сигарет та затримано одну особу, що намагалась переправити контрафактну продукцію до сусідньої Румунії.

В рамках протидії контрабанді тютюнових виробів на Буковині спільною міжвідомчою групою з числа оперативників СБУ області та Чернівецького прикордонного загону на ділянці відділу «Красноїльськ» викрито замасковану схованку з тютюновими виробами. Організувавши схованку в лісовій гущі, контрабандисти сподівалися в подальшому переправити куриво через кордон. Загалом правоохоронці вилучили майже 15 тисяч пачок сигарет марок «Ротманс» та «Марбле».

Також, вчора увечері на ділянці відділу «Селятин» прикордонники Чернівецького загону виявили та затримали 37-річного буковинця із 8 ящиками сигарет, упакованих та підготовлених для незаконної переправи до Румунії. Після проведення відповідних заходів вилучені сигарети будуть передані представникам ДФС у Чернівецькій області. Затриманий порушник понесе покарання згідно законодавства України, повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Loading...