"Борець з корупцією" Чорновол підробила декларацію про доходи

"Борець з корупцією" Чорновол підробила декларацію про доходи

Вона підтасувала дані на суму більш ніж 500 тисяч гривень.

Джерело: Відомості

Депутат Верховної Ради від фракції "Народний Фронт" Тетяна Чорновол представила підроблені дані в своїй декларації про доходи за 2014 рік.

Про це свідчить уривок з листа, направленого Бориспільським відділенням державної фіскальної служби на адресу Національного антикорупційного бюро, пише ua1.

Текст документа публікують "Українські новини" з посиланням на колишнього заступника голови адміністрації президента Андрія Портнова.

По-перше, в розділі "Загальна сума сукупного доходу" Чорновол завищила дані на більш ніж 441,5 тис. гривень, не надавши документального підтвердження.

По-друге, сума придбання автомобіля Міцубісі Лансер в 2014 році нею завищена на 1250 гривень.

По-третє, дані про суми на банківських рахунках були необґрунтовано завищені майже на 63 тисячі гривень.

Таким чином, відома "борець з корупцією" попалася на підтасовуванні даних більш ніж на 500 тисяч гривень.

Зазвичай такі маніпуляції здійснюють для легалізації незаконно отриманих коштів від хабарів і корупції.

Тим часом, сьогодні вранці Чорновол була спіймана в той момент, коли розписувала рекламні банери "Партії простих людей" на "Тарифному майдані" матюкливими непристойностями та звинуваченнями.

Також вона хамила активістам і поліцейським, які її затримали, і відмовилася пройти тест на алкоголь. Учасники "Тарифного майдану" пояснюють таку поведінку Чорновол її психічною нестабільністю, що загострилася через можливість відставки найближчим часом прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, якого вона вважає своїм захисником.

Нагадаємо, за останній час Чорновол фігурує у великій кількості корупційних скандалів, найбільш гучним з яких стала справа про спробу рейдерського захоплення кондитерської фабрики "ЖЛ". За захопленням стоять інтереси депутата від "Народного фронту", давнього партнера і покровителя Чорновол – Сергія Пашинського.

Loading...