Андрій Білецький погрожує провести громадянський арешт Фірташа

Андрій Білецький погрожує провести громадянський арешт Фірташа

Командир полку «Азов» погрожує заарештувати відомого олігарха.

Джерело: Відомості

Народний депутат України, командир полку «Азов» відреагував на численні повідомлення ЗМІ про ймовірне повернення Дмитра Фірташа в Україну. Відповідна заява політика розміщена на офіційному сайті «Азова».

«Моя особиста позиція та позиція нашого громадянського руху «АЗОВ» полягає у тому, що, як тільки нога цього перевертня стане на Українську Землю – він має бути негайно заарештований. Він має бути негайно відданий під суд. І ця справа має бути показовою, тут, в Києві, а не в Америці. Він має відповісти за смерті наших громадян у час спокою та за винищене покоління молодих хлопців – посмертних героїв під час війни. Гроші, що були головною метою Фірташа, стали засобом його зради Державі і Нації та влаштуванням геноциду українців останніх років», — заявив депутат.

У разі бездіяльності влади Білецький погрожує самостійно заарештувати відомого олігарха, як тільки він ступить на українську землю:

«Якщо наша влада не заарештує Фірташа у час його перетину кордону — разом із ветеранами нашого руху, моїми бойовими побратимами, ми організуємо та здійснимо його громадський арешт. Він державний зрадник. Він має бути у в’язниці. Його власність має бути націоналізована на користь України. Він має бути покараний».

Loading...