Захарченко наказав бомбити українські військові позиції

Захарченко наказав  бомбити українські військові позиції

Ватажок самопроголошеної «ДНР» Олександр Захарченко дав наказ застосовувати будь-яку зброю по позиціях Збройних Сил України.

Джерело: Відомості

Про це повідомляють у прес-службі Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

«Лідери проросійських сепаратистів демонструють повне нехтування положеннями Мінських домовленостей. Керівник т.зв. "ДНР" А.Захарченко особисто віддав наказ підрозділам на застосування будь-яких видів зброї по позиціях Збройних Сил України. При цьому бойовики зацікавлені в підвищенні інтенсивності обстрілів сил АТО для збільшення обсягів виплат за участь у бойових діях з боку російського окупаційного командування», - йдеться в повідомленні.

У ГУР зазначили, що основні зусилля бойовиків були зосереджені на посиленні підрозділів першого ешелону 1 і 2 армійських корпусів (АК) на Слов'янському та Маріупольському напрямках; приховуванні озброєння і військової техніки у заборонених Мінськими  угодами районах на Новоайдарському, Слов'янському та Волноваському напрямках; логістичному забезпеченні підрозділів 1 і 2 АК.

Також бойовики активізували розвідку сил АТО із залученням диверсійних розвідувальних груп на Новоайдарському, Слов'янському, Донецькому, Волноваському та Маріупольському напрямках, повідомляє sprotiv.org.

Loading...