Надія Савченко готується розпочати сухе голодування

Надія Савченко готується розпочати сухе голодування

Проте адвокати вмовляють Надію не оголошувати голодування.

Джерело: Відомості

Адвокат Надії Савченко Марк Фейгін повідомив, що українська льотчиця погрожує оголосити сухе голодування у відповідь на те, як відбувається суд.

«Сьогодні вона різко реагує, їй дуже не подобається, що на допиті, особливо сепаратистів, нам не задовольнили клопотання, які були дуже важливі у справі в частині надання доказів, оскільки низка показань цих сепаратистів дуже розходилася з тим, що вони давали на слідстві, їй тоді не дозволили використати карту... Надія сприймає це як порушення прав і справедливості, тому так сильно й емоційно реагує», — сказав він в ефірі «5 каналу».

Адвокат також додав, що її вмовляють не реагувати так болісно, бо ще багато процесуальних можливостей, які дозволять нам хоч якось впливати на ситуацію.

Українська льотчиця Надія Савченко, яка добровольцем поїхала боротися з терористами в зону АТО, у середині червня 2014 року потрапила в полон до бойовиків у Луганській області.

У РФ її звинуватили в причетності до загибелі під Луганськом російських журналістів, які нелегально прибули на територію України, щоб у складі групи бойовиків висвітлювали їхні напади на українських військових. Крім того, льотчицю звинуватили в незаконному перетині кордону. 

Loading...