В Україну йде суха холодна погода без потепління

В Україну йде суха холодна погода без потепління

Суттєве похолодання, яке очікується на території України вже з 7 жовтня, протримається ще тиждень, потім температура трохи підвищиться, але залишатимуться заморозки, проте в Гідрометцентрі зазначають, що теплої погоди вже не буде.

Джерело: Відомості

Про це повідомили в Гідрометцентрі, передає УНН.

«У зв’язку з тим, що з півночі Європи до нас рухається холодна арктична повітряна маса, то вже завтра вона буде в північних областях України, згодом, 8-9 жовтня, практично охопить всю територію України, крім Закарпаття та півдня Криму. Найближчі п’ять діб суттєве похолодання триматиметься. За сьогоднішніми розрахунками до числа 13-14 (жовтня), а на початку наступного тижня буде трохи вища температура, але все одно залишатимуться заморозки», — повідомили в Гідрометцентрі.

Також у Гідрометцентрі зазначили, що більше такої високої температури, яка була, наприклад, сьогодні, — до 20 градусів, не очікується в найближчій перспективі, тобто вже встановиться стабільна холодна погода.

Також, найближчим часом не очікується першого снігу на території України.

«Хмарності буде мало, тому поки що сніг не прогнозується. Це буде похолодання, але снігу та опадів як таких не буде», — зазначили в Гідрометцентрі.

Loading...