У «Січі» підтвердили, що затриманий гранатометник є їхнім бійцем

У «Січі» підтвердили, що затриманий гранатометник є їхнім бійцем

Боєць батальйону Січ Ігор Гуменюк перебував у процесі звільнення на підставі власноруч написаного рапорту про звільнення за власним бажанням.

Джерело: Відомості

Командир добровольчого батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Січ» Олександр Писаренко підтвердив, що затриманий за підозрою у вбивстві бійця Нацгвардії є членом їхнього батальйону і зараз у відпустці. Про це він заявив у коментарі Громадському ТБ.

За його словами, членам батальйону не дозволяють вивозити зброю із зони проведення АТО, тому командир не знає, звідки в їхнього бійця з'явилася граната. Натомість журналісти помітили декілька гранат на базі батальйону в Межигір'ї.

Окрім того, як наголосив Писаренко, всі члени батальйону є безпартійними, оскільки він є підрозділом МВС. Однак на базі формування присутня символіка «Свободи».

Боєць батальйону «Січ» Ігор Гуменюк перебував у процесі звільнення на підставі власноруч написаного рапорту про звільнення за власним бажанням, — так на сторінці батальйону в Facebook пояснили свої стосунки з воїном, котрий кинув гранату під Верховною Радою. 

Loading...