Геннадій Москаль став главою Закарпатської ОДА

Геннадій Москаль став главою Закарпатської ОДА

Про це заявив заступник голови фракції БПП.

Джерело: Відомості

Сьогодні, 15 липня, Геннадій Москаль очолив Закарпатську ОДА. Про це заявив перший заступник голови фракції «Блоку Петра Порошенко» Ігор Кононенко.

«Вже очолив. Головою став пан Москаль. Є указ», — сказав Кононенко, передає УНН.

Нардеп зазначив, що не володіє інформацією, хто очолить Луганську обласну військово-цивільну адміністрацію.

«Перша задача, на мій погляд — це стабілізація ситуації на Закарпатті. З урахуванням того, що Закарпаття – прикордонний регіон, так, як зараз себе веде голова Одеської області, потрібно очолити боротьбу з контрабандою», — додав Кононенко.

Нагадаємо, 11 липня у Мукачевому Закарпатської області пролунала стрілянина. Учасниками перестрілки поблизу спортивно-оздоровчого комплексу «Антарес», який належить народному депутату Михайлу Ланьо, стали представники «Правого сектору» і міліція. Сторони звинувачують одна одну в «кришуванні» контрабанди в регіоні.

За останньою інформацією, внаслідок інциденту одна людина загинула, близько десяти отримали поранення.

У неділю, 12 липня, представники «Правого сектору» вийшли з протестами до стін органів місцевої влади у низці обласних центрів. Вони вимагають відставки міністра МВС Арсена Авакова і проведення незаангажованого розслідування інциденту.

Пошук нападників, яким після перестрілки вдалось втекти в гори, продовжується досі. Озброєних молодиків бачили у кількох населених пунктах поблизу Мукачевого. У понеділок, 13 липня, співробітники СБУ заявили про затримання двох бійців «Правого сектору».

Провідник партії Дмитро Ярош також підтвердив цю інформацію. Він пояснив, що зброя потрібна задля безпеки.

«Бійці використали зброю тільки тому, що організували на кордоні блокаду контрабандних потоків, та отримували погрози від місцевої мафії», — зазначив Ярош.  

Loading...