На Луганщині терористи обстріляли КамАЗ з військовими: один боєць загинув

На Луганщині терористи обстріляли КамАЗ з військовими: один боєць загинув

Біля Трьохізбенки терористи обстріляли український військовий КамАЗ.

Джерело: Відомості

Внаслідок події один боєць загинув, троє поранені. Про це повідомили у прес-службі керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

У вівторок, 7 липня, біля села Лопаскіне Новоайдарського району терористи обстріляли український військовий КамАЗ із чотирма військовослужбовцями.

Як зазначається, село розташоване за 15 кілометрів від Трьохізбенки на лівому березі Сіверського Донця, по руслу якого проходить лінія фронту. Саме в цій місцевості періодично здійснюється неофіційне переправлення алкоголю, продуктів тощо (так звана контрабанда) з контрольованої Україною на окуповану територію Луганщини.

«Українські військові контролювали ділянку вздовж Сіверського Донця, щоб не допустити спроб переправлення вантажів, за що й були обстріляні з автоматів та гранатометів. Вогонь вівся з правого (окупованого) берега річки, ширина якої тут усього метрів двадцять. Один із бійців (26 років) отримав важкі осколкові та кульові поранення. Невдовзі після госпіталізації він помер. Ще троє військових із пораненнями різного ступеню важкості знаходяться в лікарні», — сказано у повідомленні.

Loading...