Мажор, який влаштував смертельну аварію, опинився на волі

Родичі загиблої домагаються покарання.

Джерело: Відомості

У Дніпропетровську родичі загиблої лікарки домагаються покарання для водія-«мажора», що спричинив смертельну ДТП, повідомляє ТСН. Водія не лише звільнили від відбування покарання, а ще й дозволили виїхати за кордон.

18-річний Павло Роскін за кермом батькового «Мерседеса» порушив правила і протаранив машину швидкої допомоги влітку 2011 року. Загинула лікар — Ірина Осятник. Суди тривали увесь цей час. Водій заявляв, що має хронічну хворобу.

Врешті родичі загиблої та прокуратура довели: він може нести покарання. Суд призначив йому п'ять років ув'язнення. Але нещодавно стало відомо: судді відпустили Роскіна через стан здоров'я, а згодом ще й дали дозвіл на виїзд за кордон.

«Він знаходиться в країні. Він лежить у лікарні, тому що стан здоров'я дуже-дуже поганий. В'язниця не лікує так, як це належить. І взагалі не лікує», — заявляє адвокат водія.

Потерпілі вважають рішення незаконним. Кажуть, за цей час не побачили ані каяття, ані компенсації.

«Він збирається їхати в Німеччину на лікування, проплачувати він це може, а виплатити потерпілим — не виплачує нічого. Обурює найбільше, що загинула людина. І за це ніхто не несе відповідальності», — каже мати загиблої Наталя Дворська. 

Loading...