Жителька Сєверодонецька співпрацювала з бойовиками

У Сєверодонецьку на Луганщині взято під варту жінку-терориста. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Луганської області.

Джерело: Відомості

Прокуратурою Луганської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за підозрою мешканки міста Сєверодонецька Луганської області у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України (сприяння діяльності терористичної організації).

Встановлено, що мешканка міста Сєверодонецька з метою сприяння діяльності терористичної «ЛНР» передавала представнику терористів інформацію щодо місць дислокації підрозділів Збройних сил України, а також коригувала артилерійський вогонь терористів. Матеріали досудового розслідування вказують на її можливу причетність до артилерійських обстрілів селище Боброве, що мали місце наприкінці червня поточного року. Ці обставини перевіряються.

Вказана особа виявлена і затримана працівниками СБУ, на даний час їй повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 258-3 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Loading...