У Запоріжжі діяла онлайн-порностудія, в якій працювали студентки

Запорізькі міліціонери припинили діяльність онлайн-порностудії. Про це повідомили у прес-службі ГУМВС України в Запорізькій області.

Джерело: Відомості

Співробітниками відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУМВС України в Запорізькій області була припинена діяльність чергової онлайн-порностудії, яка у цілодобовому режимі працювала для країн далекого зарубіжжя.

Під час обшуку міліціонери виявили та вилучили десять комп’ютерів та відеокамер. На час обшуку у приміщеннях перебували четверо «моделей» та адміністратор.

Усього, за попередніми даними тут «працювали» півтора десятки дівчат, більшість з яких студентки запорізьких вишів. З метою конспірації дівчатам заборонялося повідомляти, що вони з України. Спілкування з веб-клієнтами велося виключно англійською мовою.

Вирішується питання щодо порушення кримінального провадження за ознаками ч.3 ст.301 Кримінального кодексу України (Виготовлення, розповсюдження або збут порнографічних предметів, вчинені за попередньою змовою групою осіб). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Встановлюється все коло осіб, причетних до протизаконного бізнесу.

Loading...