В Артемівському районі виявлено схованку зі зброєю та боєприпасами

В Артемівському районі виявлено схованку зі зброєю та боєприпасами

Правоохоронці вилучили протитанковий гранатомет РПГ-22, керовану протитанкову ракету (ПТКР), три індивідуальні аптечки, понад 5 000 патронів різних калібрів та 4 бойові гранати.

Джерело: Відомості

27 травня співробітниками Артемівського міськвідділу міліції спільно з військовослужбовцями ЗСУ та колегами з батальйону спеціального призначення МВС України ім. Кульчицького в одному з приватних нежитлових будинків у сел. Миронівському виявлено арсенал зброї та боєприпасів. Вилучене направлено на експертизу. Вживаються заходи щодо встановлення його власників.

Як розповів в.о. начальника Артемівського міського відділу міліції Сергій Чернишов, 27 травня була отримана інформація про те, що в покинутому приватному будинку в сел. Миронівський по вул. 1-го травня може знаходитися розшукуваний зловмисник.

Для перевірки отриманих даних за вказаною адресою виїхали співробітники артемівської міліції спільно з колегами з батальйону ім. Кульчицького та бійцями ВСУ.

Під час огляду будівлі був виявлений склад зброї та боєприпасів. Правоохоронці вилучили протитанковий гранатомет РПГ-22, керовану протитанкову ракету (ПТКР). В армійському дерев'яному ящику були виявлені 3 індивідуальні аптечки, патрони в упаковках і розсипом калібру 5,45 мм загальною кількістю понад 5 000 штук, патрони калібру 7,62 мм - близько 200 штук, 4 бойові гранати.

Як повідомляє Прес - служба Артемівського МВ ГУМВС України в Донецькій області, вилучений арсенал направлено на експертизу. Його власники встановлюються.

Попередньо кримінальне правопорушення кваліфіковано за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Loading...