Сили АТО відбили атаки терористів, найгарячіше було на Донецькому напрямку

Сили АТО відбили атаки терористів, найгарячіше було на Донецькому напрямку

Ніч на Донбасі видалася неспокійною.

Джерело: Відомості

Упродовж минулого вечора та ночі бойовики продовжували обстрілювати позиції сил АТО на різних напрямках. Про це інформує на своїй сторінці у Facebook прес-центр АТО. 

Майже весь вогонь своєї артилерії найманці зосередили на Донецькому напрямку, обстрілюючи Піски, Тарамчук, Березове та Мар'їнку. З гранатометів били по Опитному, Новотроїцькому та шахті Бутовка, з великокаліберних кулеметів — по Авдіївці.

Вночі в районі Березового відбулося бойове зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою. Там же найманці застосували систему залпового вогню «Град».

На Луганському напрямку бойовики стріляли з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по Оріховому, Жовтому, Щастю, Трьохізбенці, Болотяному.

На Артемівському напрямку з мінометів бойовики вели вогонь по Лозовому, Троїцькому та Новозванівці. Тут також відбулося і бойове зіткнення з ДРГ противника.

Також відбувся бій і в районі Нелипівки. В обох випадках українські військові дали гідну відсіч нападникам, які змушені були тікати.

На Маріупольському напрямку з 120-мм мінометів найманці гатили по Широкиному, а з 82-мм — по Миколаївці. Водночас, ніч в районі Маріуполя пройшла у напруженій тиші. 

Loading...