Терористи активізували своїх снайперів на Донбасі

Російсько-терористичні війська здійснили протягом минулої доби 10 обстрілів позицій Збройних сил України в зоні АТО зі 120 мм мінометів, а також 4 рази задіяли танки.

Джерело: Відомості

Про це під час брифінгу заявив речник штабу АТО Андрій Лисенко, повідомляє Еспресо.TV.

«Протягом минулої доби обстановка в зоні АТО зберігалася стабільно напруженою і контрольованою. Вчора наші позиції 10 разів були обстріляні з 120-міліметрових мінометів та 4 рази — з танків», — сказав він.

Також вчора фіксувалася робота ворожих БМП.

Крім того, значно активізувалися снайпери бойовиків — зафіксовано 4 випадки їх роботи у Авдіївці, Пісках та Щасті.

«Незважаючи на ці провокації, наші військовослужбовці тримають периметр по всій лінії розмежування, і готові до будь-яких підступів противника», — підкреслив речник штабу АТО.

Точки найбільш запеклого протистояння між нашими військовими і противником за минулу добу були: на Маріупольському напрямку — с. Широкине, на Донецькому напрямку — район аеропорту та передмістя Горлівки (Майорськ та Ленінське), на Луганському напрямку — м. Щастя, а також с. Сизе Станично-Луганського району. В селі Сизе, зокрема, вчора відбулося бойове зіткнення з застосуванням стрілецької зброї. Щільним вогнем у відповідь наші бійці змусили противника відступити.

Loading...