Бойовики з автоматів і гранатометів обстріляли Трьохізбенку і поранили двох військових

У неділю, 29 березня, близько 19.30 група бойовиків підійшла з боку контрольованої так званої «ЛНР» території до зруйнованого мосту через Сіверський Донець в околицях Трьохізбенки і обстріляла опорний пункт українських вояків з автоматичної зброї і гранатометів.

Джерело: Відомості

Про це повідомляє прес-служба глави Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

За його словами, після того як був відкритий у відповідь вогонь, терористи відійшли, проте двоє українських військовослужбовців у результаті обстрілу отримали поранення: «Один з них госпіталізований у важкому стані, за його життя борються медики».

«Протягом ночі бойові дії зафіксовані ще в кількох напрямках, — повідомив Москаль. — В околицях Кримського періодично виникали перестрілки між українськими силовиками і бойовиками з окупованих Сокільників, на автодорозі Бахмутка чулися вибухи мін, а у Станиці Луганській ввечері кілька разів виникали перестрілки зі стрілецької зброї. Інформації про постраждалих серед мирного населення немає».

Також він зазначив, що вчора ремонтні бригади зуміли відновити пошкоджене внаслідок негоди енергопостачання в Новотошківському, проте Трьохізбенка все ще залишається знеструмленою.

Крім того, немає світла в Станиці Луганській і семи прилеглих селах, які забезпечуються електроенергією ЛЕП, що йдуть з боку окупованих територій. Відповідно, не працюють системи центрального тепло- і водопостачання, ускладнений мобільний зв'язок. Коли відновлять електроенергію тут, поки не відомо.

Loading...