Україна забрала всі «Урагани» з бойових позицій

Україна забрала всі «Урагани» з бойових позицій

На Донбасі триває відведення техніки від лінії зіткнення.

Джерело: Відомості

В зоні проведення антитерористичної операції українська сторона в п'ятницю здійснює відведення реактивних систем залпового вогню «Ураган» від лінії протистояння і вже зняла їх з бойових позицій, повідомляє прес-служба АТО. 

«На виконання мінських домовленостей в зоні проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей ведеться відведення артилерійських систем», — йдеться в повідомленні.

За даними штабу, зокрема сьогодні, 6 березня, з бойових позицій по всій лінії зіткнення в місця зосередження були передислоковані реактивні системи залпового вогню 9К57 «Ураган».

«Артилерія знаходиться в готовності до завантаження на залізничні платформи і транспортування на певні позиції», — йдеться в повідомленні прес-центру АТО.

Раніше на відстань не менше 25 км від лінії розмежування були відведені 100-мм протитанкові гармати МТ-12 «Рапіра», 152-мм самохідні артилерійські установки 2С3 «Акація» та реактивні системи залпового вогню БМ-21 «Град».

«Українська сторона демонструє свою готовність до вирішення конфлікту беззбройних шляхом і повернення до мирного життя. Підрозділи сил АТО очікують від противника дзеркальних кроків щодо деескалації ситуації на Донбасі», — йдеться в повідомленні. 

Loading...