Генерал розвідки: Мета Путіна — знищити незалежність України або розчленувати її

Генерал розвідки: Мета Путіна — знищити незалежність України або розчленувати її

Розвідник у відставці вважає, що поки президентом буде Путін, війна буде превентивна.

Джерело: Відомості

Путін хоче розчленувати Україну або включити її до складу Росії. Про це заявив батько вітчизняної військової розвідки генерал-лейтенант Олександр Скіпальський в інтерв'ю виданню «Новое время». 

«Стратегічна мета Путіна — знищити незалежність України. Як мінімум поставити тут маріонетковий уряд і не допустити на цій території європейського впливу, як максимум — розчленувати країну або взагалі включити її до складу Росії. Він буде пакостити до останнього, щоб не допустити становлення України як розвиненої європейської держави», — підкреслив він.

Також Скіпальський зазначив, що «навіть якщо світова громадськість змусить його забрати війська з території України, ми все одно будемо відчувати тиск і активну підривну діяльність за усіма напрямами».

«Протягом останніх 10 років я говорив про те, що єдина країна, яка веде розвідувально-підривну діяльність проти України, — це Росія. Ви розумієте, що означає, коли старий і досвідчений генерал говорить «розвідувально-підривна діяльність»? Це означає, що мета — розбити і знищити», — сказав співробітник спецслужб у відставці.

До того ж Скіпальський додав, що «поки Росією буде керувати Путін, ми будемо перебувати в умовах превентивної війни».  

Loading...