«Силовики» «ЛНР» зупиняють людей, що втікають у Росії, і віджимають золото і пенсії

«Силовики» «ЛНР» зупиняють людей, що втікають у Росії, і віджимають золото і пенсії

На територіях Донбасу, підконтрольних терористам «ЛНР» тривають грабежі населення. Причому люди страждають від новоспечених «силовиків», які покликані їх захищати.

Джерело: Відомості

Так, на прикордонному пункті, підконтрольному бойовикам, «прикордонники» «ЛНР» вилучили в одного з тих, що виїжджали, золото і готівку, передає Інформатор.

Як повідомили свідки події, грабіжники заявили потерпілому, що «тепер він в Росію з чистою совістю поїде».

Також один з тих, хто проїжджав через КПП розповів, що йому вдалося провезти гроші, тому що він їх заховав у спідню білизну. У свою чергу «колорадська міліція» грабує пенсіонерів, які виїжджають за грошима на території, підконтрольні Збройним силам України.

Одними з постраждалих стали пенсіонери, що поверталися в Кіровськ з Лисичанська з отриманою пенсією. Інцидент стався посеред траси, що не на блокпосту. «Ополченці» зупинили легковий автомобіль з пенсіонерами і, представившись «народною міліцією», провели «обшук».

Бойовики забрали всі гроші, після чого відпустили кіровчан. За словами джерела, спроба знайти винних у грабежі не увінчалася успіхом. Представники «міліції» в Кіровську звинуватили у трагедії переодягнених диверсантів ВСУ.

Loading...