Командир «Азову»: Все йде до повного розгрому України

Командир «Азову»: Все йде до повного розгрому України

Не треба вести переговори, коли ми отримали кілька поразок.

Джерело: Відомості

Командир полку «Азов», народний депутат України Андрій Білецький заявив в ефірі програми «Факти» на ISTV: Україна за крок від капітуляції.

«Все йде до військового розгрому нашої країни. І потім підписання якоїсь капітулянтської умови в тій чи іншій формі. Чи це буде повний розгром з окупацією частини країни, визнання «ДНР» і «ЛНР» в рамках Донецької та Луганської областей, можливо, поширення на Харківську область, Одесу. Ми не знаємо. Але все йде до військового розгрому країни», — підкреслює він.

«Вони ведуть до цього абсолютно свідомо, це робиться крок за кроком, нема чому дивуватися. Ми можемо ще укласти одне перемир'я, прочекати 2-3 місяці, і знову отримаємо удар. З новими стратегічними втратами, поразками і відкушуванням територій», — говорить Білецький.

За його словами, ми можемо перемогти, але треба мобілізуватися:

«Нас деморалізують розмовами про переговори, про західну допомогу і т.д. Нічого не буде крім того, що ми доб'ємося боротьбою. Що робити? Воювати. Це єдиний варіант, який залишається. В авральному режимі робити те, що не доробили, створювати повноцінну систему ППО, систему фортифікації, перекидати резерви техніки, словом, робити екстрені заходи. Це єдиний варіант».

«Треба відбиватися. Ні в якому разі не вести переговори в той час, коли ми отримали кілька поразок на північному і донецькому напрямках. Тому що ці переговори будуть капітуляцією. Переможець з переможеним веде діалог з позиції сили», — говорить Андрій Білецький. 

Loading...