Кличко готовий битися зі знахабнілим Бріггсом

Кличко готовий битися зі знахабнілим Бріггсом

Нагадаємо, що Бріггс постійно переслідує Кличка і наривається на бійку.

Джерело: Відомості

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і WBО Володимир Кличко розповів, що готовий битися з Бріггсом після всіх його нахабних витівок з постійним переслідуванням українського боксера, передає Еспресо.TV.

«Бріггс сказав одну річ: «Чому Пулєв заслужив бій проти Кличка, коли він провів один поєдинок в цьому році, а Бріггс провів п'ять чи сім боїв за рік. І суперник Пулєва мав послужний список з 23 програшів, 21 перемоги. Чому він має можливість провести з чемпіоном поєдинок, а я не маю?»

«Я скажу, що він, напевно, має рацію. З іншого боку, у мене є величезне бажання зустрітися з Шенноном Бріггсом у ринзі після всіх канделябрів, які він викидав за межами боксерського залу або на прес-конференціях. Чи буде поєдинок? Він знаходиться в першій десятці WBA, відсвяткував свою 50-ту перемогу нокаутом. Я не виключаю його як одного з суперників. Рано ще сьогодні говорити про це. Нам потрібно буде все обговорити, провести переговори, а також зрозуміти, чи хочуть шанувальники побачити цей бій», — сказав Кличко.

Зазначимо, що Кличко побив Пулєва у чемпіонському поєдинку.

Нагадаємо, що Бріггс постійно переслідує Кличка і наривається на бійку.  

Loading...