Українські і російські футбольні фани домовилися про рукопашну бійку у Білорусі

Швидше за все, битва буде в «зеленці», тобто в лісопарковій зоні, далеко від сторонніх очей.

Джерело: Відомості

Українські і російські футбольні фанати заздалегідь домовилися про рукопашну бійку перед сьогоднішнім відбірковим матчем до Євро-2016 між збірними Білорусі та України у місті Борисові, передає УНН з посиланням на XSport.

«Швидше за все, битва буде в «зеленці», тобто в лісопарковій зоні, далеко від сторонніх очей. Склад — 70 на 70 або 100 на 100. З боку росіян будуть переважно націоналістичні рухи. Як завжди, «м’ясо» (тобто прихильники «Спартака»). З нашої — ультрас «Динамо», «Дніпра», «Карпат», «Десни», «Шахтаря», запорізького «Металурга». Без холодної зброї — чисто на руках. В 2001-му і 2009-му, коли збірна України грала в Мінську, вже були махачі між нашими та росіянами, але тоді до останніх підключалися білоруси, і взагалі склад наших суперників перевищував обумовлену цифру. Але зараз білоруси заявили, що займуть нейтральну позицію. Вони розуміють, хто винен в тому, що відбувається на сході України. Безумовно, у майбутньої битви є політичне підґрунтя», — розповів один з київських фанатів, який побажав залишитися невідомим.

Він також повідомив, чому деяких українських громадян не пустили на територію Білорусі.

«Взагалі прикордонники наших уболівальників пропускають. Але ось мене висадили з машини, бо побачили в рюкзаку стікери батальйонів «Донбас» і «Азов» і «Бандерівці, ми йдемо». Зараз ось їду до білоруського кордону вже в іншій машині», — сказав він.

Раніше повідомлялось, що білоруські прикордонники не пропускають до країни українських уболівальників, які їдуть на матч Білорусь — України. До з’ясування цього питання підключалися навіть українські правоохоронці і дипломати.

Loading...