Кріштіану Роналду відібрав у журналіста мікрофон і втопив в озері (відео)

Кріштіану Роналду відібрав у журналіста мікрофон і втопив в озері (відео)

Знаменитий футболіст ненавидить пресу.

Джерело: Відомості

Напередодні матчу, який вирішить долю португальської збірної на «Євро-2016» Кріштіану Роналду продемонстрував своє ставлення до журналістів, повідомляє 7days.

Зірка світового футболу йшов по прогулянкової зоні разом з колегами по команді, коли його оточило щільне кільце журналістів. Представник португальського видання звернувся до Роналду на його рідній мові з цілком невинним питанням: чи готовий він до сьогоднішньої грі. Кріштіану вихопив у нього з рук мікрофон і влучно закинув в озеро. Після чого, так і не удостоївши журналіста відповіддю, продовжив прогулянку.

 

Це не перший випадок, коли футбольна зірка демонструє латинський темперамент. Сутички з пресою для Роналду звичайна справа, проте з виданням, журналіст якого сьогодні позбувся робочого інструмента, у футболіста «особливі стосунки»: Correio та Manha пильно стежить за бурхливим і загадковим особистим життям Кріштіану, що незмінно викликає в нього лють.

Адже після розставання з моделлю Іриною Шейк про сексуальні пристрасті одного з найбільш високооплачуваних футболістів світу почали ходити найрізноманітніші чутки. 

Loading...