Поліцейський з ОАЕ сів у в’язницю за відео з паспортом футболіста Ліонеля Мессі

Поліцейський з ОАЕ сів у в’язницю за відео з паспортом футболіста Ліонеля Мессі

Суд Дубая на місяць відправив до в’язниці охоронця аеропорту, який опублікував відео з паспортом найдорожчого футболіста світу Ліонеля Мессі.

Джерело: Відомості

Наприкінці минулого року капітан збірної Аргентини з футболу, який також виступає за іспанський ФК «Барселона», Ліонель Мессі побував в ОАЕ, де брав участь у церемонії нагородження кращого футболіста року за версією Асоціації європейських футбольних клубів, повідомляє Informing.

В аеропорту Дубая один із поліцейських зняв на відео момент, коли він тримає в руці паспорт, що належить одному з кращих футболістів сучасності. Незабаром після цього ролик був опублікований в мережі, супроводжуваний написом: «Мені спалити його або просто повернути назад?».

Суд Дубая кваліфікував публікацію цього ролика, як незаконне втручання в приватне життя Мессі. На суді обвинувачений поліцейський заявив, що опублікований ним ролик був просто жартом, а дозвіл на зйомку паспорта видатного спортсмена йому дала охорона нападника «Барселони».

Тим не менше, провину свою правоохоронець визнав і офіційно вибачився перед аргентинським форвардом. Суд визнав жартівника винним і призначив йому покарання у вигляді тюремного ув’язнення строком на один місяць. 

Loading...