Дмитро Харатьян сів на дієту Лариси Доліної

Дмитро Харатьян сів на дієту Лариси Доліної

Російський актор Дмитро Харатьян зізнався, що уважно стежить за своєю зовнішністю, особливо фігурою. Харатьян вивідав у популярної співачки Лариси Доліної секрет найдієвішої дієти.

Джерело: Відомості

Кілька днів тому актор відсвяткував своє 55-річчя. Однак багато хто вважає, що ефектний артист виглядає набагато молодше свого віку. Репортери дізналися у Дмитра, в чому секрет. Зірка «Гардемаринів» зізнався, що запорука його привабливості — здоровий спосіб життя, а саме регулярні заняття спортом і правильне харчування.

Також Харатьян уважно стежить за своєю вагою і навіть сів на дієту своєї подруги і колеги по мюзиклу «Любов і Шпигунство» Лариси Доліної.

«Я намагаюся не їсти після шостої. Це найдієвіша дієта, — запевнив Дмитро. — Вона перевірена мною і Ларисою Доліної». Як стверджує russianshowbiz.info, не тільки Доліна та Харатьян худнуть таким чином. Не їсти після шостої години вечора — метод багатьох російських зірок. Хоча є й інші, для кого фахівці розробляють індивідуальне меню по годинах, з ранку видаючи коробочки з продуктами на весь день. Наприклад, Тіна Канделакі недавно розповіла, що возить із собою цілу валізу дієтичної їжі. Однак бізнес-леді не сумує і підсилює ефект від дієти, годинами зникаючи в спортзалі. 

Loading...