Тіна Канделакі розкритикувала актора, який зіграє Путіна в американському серіалі

Тіна Канделакі розкритикувала актора, який зіграє Путіна в американському серіалі

Не секрет, що відома російська телеведуча Тіна Канделакі симпатизує політиці президента Російської Федерації Володимира Путіна і відкрито підтримує чинну владу.

Джерело: Відомості

Так, на своїй сторінці в Instagram 39-річна російська журналістка, громадський діяч і співвласник медіа-компанії «Апостол» написала про те, що турбується, в якому світлі покажуть Володимира Путіна в американському серіалі «Картковий будиночок».

«Чекаю не дочекаюся початку нового сезону серіалу House of Cards. Я вже писала, що в сценарії з'явиться персонаж «президент Росії на прізвище Петров». Без # ввп тепер нікуди. У серіалі розігруються політичні інтриги не гірше, ніж у житті.

Артист, як я і казала, підібраний жахливо. Путіна в серіалі грає датський актор Ларс Міккельсен, який неодноразово приміряв на себе образ політика. Його найвідоміші ролі в серіалах: «Шерлок», «Уряд» і «Вбивство». І правда, не Деніела Крейга ж брати. Їм тут не потрібен хороший актор, адже за визначенням в будь-якому американському кіно наш президент повинен виглядати непрезентабельно. Один костюм чого вартий, # ПРФ такі костюми ще в 90-х перестав носити. A краватка!!! Вузол, просто караул. Напевно, художник по костюмах всі комісіонки в Пітері ногами пройшов)», — гнівно написала Тіна Канделакі.

Нагадаємо, що серіал «Картковий будиночок», де головні ролі грають Кевін Спейсі і Робін Райт, неодноразовий номінант та лауреат премій «Еммі» і «Золотий глобус». Новий, третій сезон вийде в лютому, пише Viva. 

Loading...