«Кролики» кажуть, що не аплодували Кобзону, а бойкот їх концертів — замовна акція

«Кролики» кажуть, що не аплодували Кобзону, а бойкот їх концертів — замовна акція

Тиждень тому активісти місцевих молодіжних організацій Трускавця зірвали концерт «Кроликів» Володимира Данильця та Володимира Моїсеєнка.

Джерело: Відомості

Артистів звинуватили у сепаратизмі. Тож організаторам довелося повертати гроші за квитки.

Повернувшись до Києва, Володимир Данилець розповів «Комсомольській правді в Україні» власну думку щодо цькування їх дуету.

Серед причин, які спричинили бойкот, було й те, що «Кролики» нібито аплодували Кобзону, Валерії та Газманову на зйомках новорічного «Голубого огонька».

«Відразу скажу: виправдовуватися ми ні перед ким не збираємося: нашої провини ні в чому немає. Те, що ми нібито аплодували вищезазначеним артистам на «Вогнику» — найчистіший монтаж», — одразу заявив Данилець.

Також активісти звинуватили артистів в тому, що під час дискусії з Іриною Фаріон вони заявили, що «сучасної української мови не існує».

«Що стосується бесіди з Фаріон — передача «Всі свої» вийшла в ефір ще чотири роки тому, в 2011 році. І тільки зараз «умільці» зробили монтаж-склейку з моїх слів. Я хотів донести глядачеві, що потрібно розмовляти на телебаченні українською літературною мовою, а не з львівським або чернігівським діалектом», — пояснив Данилець.

«Що ж стосується провокаторів — вони через кілька тижнів після виходу в ефір «Новорічного вогника» почали збирати підписи за скасування нашого концерту в Трускавці. Із сотень, які зібралися біля центрального бювету в місті, підписалося лише кілька людей. Вони взяли і зіпсували людям свято», — розповів артист.

«Бойкоти наших виступів — 100% замовна акція! Ми провели 5 січня концерт в тому ж Трускавці, весь тисячний зал встав і аплодував стоячи. Люди нам стоячи аплодують протягом багатьох років! У нас лежать «в столі» дуже сильні політичні номери, але ми спеціально їх не ставимо, щоб не підливати олії у вогонь — досить і того, що відбувається зараз в Україні», — зауважив Данилець.

Також він наголосив, що вони з колегою Моїсеєнком були і будуть українськими артистами.

«Ми ніякого зла і шкоди не принесли нашій державі. Ми любимо нашу Батьківщину. І всюди її прославляємо — в Німеччині, Ізраїлі, Канаді, Америці та в інших країнах», — підкреслив Володимир. 

Loading...