Марата Башарова застукали з коханкою в Сочі

Марата Башарова застукали з коханкою в Сочі

Всюдисущі папараці з’ясували, що, подавши на розлучення з Катериною Архаровою, російський актор Марат Башаров відправився відпочивати в Сочі з новою обраницею.

Джерело: Відомості

Артиста і його коханку — зірку льодового шоу «Вогні великого міста» Марію Орлову — фотографи зняли під час обіймів в аеропорту.

Після публічних обіймів пари сумнівів у тому, що Башаров знайшов нове кохання, не залишається. 40-річний Марат і 43-річна Марія, яка є тренером з фігурного катання, вирушили разом на гірськолижний курорт в Сочі. Як передає сайт «Дни.ру», іскра між ними пробігла ще в той час, коли вони разом працювали в льодовому шоу «Вогні великого міста». З чуток, саме Орлова втішила актора в період його цькування в ЗМІ через побиття дружини.

Як вдалося з'ясувати репортерам, Башаров і його нова пасія оселилися в дорогому готелі і проводили в номері більшу частину часу, насолоджуючись компанією один одного. Після обіду закохані відправлялися на схили Червоної Поляни, вибираючи для катання найскладніші і небезпечні траси, призначені для досвідчених лижників. На людях Марат і Марія намагалися не афішувати своїх почуттів і лише крадькома трималися за руки. Якщо раптом на актора накочувала пристрасть і він намагався погладити Орлову по спині, вона його обсмикувала. Після повернення до Москви Башаров і Орлова з аеропорту на одній машині попрямували в заміський будинок актора.

Тим часом днями стало відомо, що в поліції завели кримінальну справу на Марата, що, швидше за все, трішки затьмарило йому відпустку.

Тепер Марату Башарову загрожує тюремне ув'язнення терміном до трьох років. 

Loading...