Гошу Куценка зі зйомок забрала «швидка»

Гошу Куценка зі зйомок забрала «швидка»

Під час зйомок відомому російському актору Гоші Куценку стало погано. 47-річному співаку і режисерові знадобилося швидка медична допомога.

Джерело: Відомості

Гоші Куценку довелося викликати карету швидкої допомоги прямо на знімальний майданчик на північному заході Москви. На даний момент про стан здоров'я артиста нічого не відомо. Російського актора вже неодноразово турбували проблеми з серцем, тому не виключений той факт, що напад повторився, передають «Дни.ру».

Медики вже давно турбувалися за Куценка і наполягали на дотриманні дієти і відмові від алкоголю, але артист мало звертав на це увагу. До тих пір, поки його не госпіталізували в березні 2008 року. І хоча актор тоді приїхав в стаціонар самостійно, його стан викликало тривогу у лікаря.

Після ретельного обстеження медики терміново приступили до стабілізації тиску, який перевищував усі допустимі параметри, а потім поставили крапельницю і призначили курс інтенсивного лікування, покликаного прочистити судини і підлікувати серце, оскільки прилади зафіксували сильну аритмію.

Гіпертонією страждає і мама Гоші, так що цю недугу можна назвати сімейною. Куценко не раз привозив матір в клініку підкріпити здоров'я. Правда, самому акторові доводиться показуватися лікарям куди частіше, ніж його мамі. Лікарі вже не раз просили Гошу стежити за своїм харчуванням і обмежити себе у вживанні спиртних напоїв. Кажуть, актор навіть намагався дотримуватися спеціальної дієти. Але кожен раз звичний спосіб життя з тусовками та надмірною зайнятістю заважав Куценку дотримуватися рекомендацій лікарів. 

Loading...