Телеведуча Анфіса Чехова втратила 9 кілограмів на водній дієті

Телеведуча Анфіса Чехова втратила 9 кілограмів на водній дієті

Популярна російська телеведуча Анфіса Чехова стрімко втрачає вагу. Зірка посадила себе на одну воду і вже скинула майже десять кілограмів.

Джерело: Відомості

Про свою чудодійну дієту актриса і співачка докладно розповіла у своєму Instagram. Пити побільше води їй прописав лікар, пишуть «Дни.ру».

«Відразу обмовлюся, тут не буде ніяких наукових обґрунтувань і доказів! Нехай цим займаються вчені, а ми лише будемо вирішувати довіряти їм чи ні. Мета цього посту не переконати противників рясного «водохльобства», а розповісти тим, хто вже знає, яке корисне поглинання води, як ця сама рідина змінює нас і наше життя! Почну з того, що інформацію про те, що в день треба випивати від 2 до 5 літрів води залежно від вашої ваги, я знала давно, починала пити, потім кидала, бо опухала, практично жила в туалеті, та й взагалі важко було себе змусити стільки пити цю несмачну рідину», — з жахом згадує Анфіса.

Все змінив її похід до гомеопата. «Він мене діагностував на спеціальному апараті по точках меридіанів, встановив зневоднення (а води пила я і справді не багато. Тоннами я пила тільки зелений чай) і порадив пити не менше 3 літрів води в день. Я як завжди почала заперечувати, мовляв я з туалету вилазити не буду і т.п. Тоді він сказав: «Ви здивуєтеся, але всі ваші проблеми: вегето-судинна дистонія, панічні атаки, сухість шкіри, зайва вага це все можна усунути, якщо почати пити достатню кількість води!» А ще, він розповів мені, що моя неймовірна тяга до солодкого, яка з'явилася у мене після пологів, це прямий симптом зневоднення! Якщо організм сильно недоотримує потрібної йому кількості води, він починає вимагати глюкози, яка як відомо утримує вже наявну рідину в організмі», — пояснила користь рясного пиття води Чехова.

Після прийому у спеціаліста Анфіса повністю переглянула свій раціон. «Так ось, вражена його словами, я почала пити 3 літри води в день. І ось вже 2 місяці я щодня випиваю ці самі 3 літри. Для зручності роблю це таким чином: 1 літр до сніданку, як прокинуся. Випиваю його протягом хвилин 40, а не залпом. Після їжі, близько години пити не можна. Потім перед обідом я теж протягом пари-трійки годин випиваю літр, потім знову годинну перерву, і до вечері ще півлітра, і іншу половину через годину після вечері (вечеряю я в 6-7 годин вечора, не пізніше)», — повідомила свій розпорядок прийому води Чехова.

В результаті дотримання порад гомеопата телеведуча скинула вагу.

«Я схудла на 9 кілограмів, абсолютно ніяк себе не гризучи дієтами, не голодуючи і не виснажуючись жахливими фізичними навантаженнями. Хоча моєю метою не було схуднення, швидше загальне оздоровлення організму. Але я просто перестала хотіти їсти!» — похвалилася помітно схудла артистка.

Анфіса також зізналася, що втратила всякий інтерес до солодкого і зараз почуває себе набагато краще, бадьоріше і енергійніше. Обмежень по брендах немає ніяких. «Треба пити смачну воду! Спробуйте різні варіанти, і почніть пити ту, яка вам найбільш припаде до смаку», — радить Чехова. 

Loading...