Приходько розповіла росіянам, як правильно готувати снігурів

Приходько розповіла росіянам, як правильно готувати снігурів

У російських ЗМІ з’явився сюжет, в якому говориться, що українські педагоги вчать дітей годувати жовто-синіх синичок і полювати та винищувати снігурів, які своїм забарвленням уособлюють Росію.

Джерело: Відомості

Анастасія Приходько оригінально посміялася над цією новиною, розповідає Івона.

Нагадаємо, на каналі Росія 24 в програмі Спеціальний кореспондент вийшов сюжет, в якому йдеться про українських педагогів запорізької школи. За словами Володимира Рогова, керівника запорізької громадської організації «Слов'янська гвардія» та одного з діячів «Новоросії», вчителі вчать дітей годувати синьо-жовтих синичок, що уособлюють українську владу, і полювати на снігурів, червоне забарвлення яких асоціюється з Росією.

Після виходу передачі в Україні з'явилося безліч жартівливих мемів із зображенням вище зазначених птахів. Більше того, українці згадали історію з розп'ятим хлопчиком і зв'язали все воєдино.

Анастасія Приходько опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі кумедне відео, на якому вчить російських домогосподарок правильно готувати снігурів у трусиках. «Короткий відеоурок початківцям домогосподаркам. При подачі розіп'яти і прикрасити укропом», — підписала відео Приходько.

Loading...