Лобода розповіла, чому розійшлася з Царем

Лобода розповіла, чому розійшлася з Царем

Співачка Світлана Лобода та її вже колишній цивільний чоловік Андрій Цар розповіли про причини розлучення. Щоправда, їхні версії дещо різняться.

Джерело: Відомості

Так, в інтерв’ю журналу «VIVA!» Свєта зізналася, що їй було важко заробляти на родину, адже, судячи зі всього, заробіток Андрія був недостатнім.

А Цар в інтерв’ю «Світському життю» сказав, що між ними просто зникло взаєморозуміння.

Під час вагітності Лобода працювала навіть на останніх місяцях терміну, щоб фінансово забезпечити сім'ю. З цієї ж причини співачка вже через два тижні після пологів знову повернулася до роботи.

«Я розуміла, що після народження дитини якийсь час у мене будуть простої, і я не зможу утримувати сім'ю. А грошей про запас у мене ніколи не було. Всі свої гонорари я одразу вкладала в роботу, в кліпи, пісні або витрачала на потреби сім'ї», — зізналася Свєта.

«Вже через два тижні після пологів я знову стояла на сцені. Перші три місяці були просто катастрофою, тому що я годувала грудьми і майже не спала. Процес був нескінченним, і, здавалося, що це ніколи не закінчиться!» — пожалілася Лобода.

Але про труднощі та чвари у родині співачки і танцівника знали лише найближчі люди. На четвертому році спільного життя напруження у стосунках досягло межі і приховувати його було вже неможливо.

«Звісно, рішення розлучитися ми прийняли не вчора. Це сталося нещодавно, у вересні цього року. У нас був черговий скандал, і ми вирішили, що це кінець. Андрій зібрав речі і залишив будинок. Це було обопільне рішення. Хоча Андрій відноситься до того типу чоловіків, які не бажають головувати. Думаю, він дозволяв мені бути лідером, тому що йому просто комфортно в такому стані. А мені — у своєму. Хоча спочатку все було якось інакше — більше гармонії. У нас були дуже гарячі стосунки», — поділилася Лобода.

Варто сказати, що пара розійшлася без гучних скандалів.

«Зараз, незважаючи на те що ми більше не разом, Андрій все одно приїжджає до нас і проводить багато часу з донькою. Я дуже сподіваюся, що він і далі буде займатися Євочкою», — розповіла Світлана.

«Я б дуже хотіла, щоб у нього в житті все було добре, щоб він мав гарну роботу, щоб з часом у нього з'явилася сім'я, і він був щасливий», — додала вона.

У свою чергу Андрій Цар не став говорити про фінансові проблеми.

«Був період, коли ми йшли плече до плеча і розуміли один одного. Потім прийшов період, коли пішли в різні боки і це нормально. Що стосується якихось там розмов про заробіток… Ну, скільки заробляємо стільки і заробляємо», — лише й сказав хореограф.

Крім того, Цар наголосив, що не переймався зірковим статусом дружини.

«В першу чергу, вона жінка, кохана жінка. В нас не було цього «Світлана Лобода вдома». Вдома вона — любляча дружина. Коли почало закінчуватись це абсолютне взаєморозуміння, ми зробили це мирно. І дуже гарно спілкуємося зараз, в нас немає ніяких конфліктів», — зауважив Андрій.

Андрій і зараз навідується до доньки щодня.

«Ми постійно бачимося і все необхідне, що я в змозі робити, я, в першу чергу, роблю для своєї дитини. Це найголовніша для мене ціль», — наголосив чоловік. 

Loading...