Марченко злякалася нападу і відмовилася їхати до Львова на кастинг

Марченко злякалася нападу і відмовилася їхати до Львова на кастинг

Незмінна телеведуча вокального шоу та дружина одіозного політика Віктора Медведчука Оксана Марченко вирішила не їхати на кастинг телешоу у Львові.

Джерело: Відомості

Причиною цього стала загроза протесту. Про це повідомили активісти «Економічного бойкотного руху» на сторінці групи у Facebook.

У повідомленні зазначено, що 27 листопада активістці Солі Чамбамбіній зателефонували з міліції й попросили забрати копію листа на ім’я мера Львова Андрія Садового. У листі телеканал-організатор кастингу повідомив, що Марченко до Львова не приїде й просить забезпечити охорону кастингу.

Тож кастинг талант-шоу 29 й 30 листопада у Львові відбудеться, але без куми Путіна – Оксани Марченко.

Через це запланований пікет не відбудеться, повідомляють активісти.

«Щодо цих балаганів, шоу та інших цирків, які відбуваються, в такий складний час, то тут вважаю за потрібне залишити це на совісті організаторів і учасників. Ми з вітряками не боротимемось, але і не дозволимо таким лицемірам як Марченко, Лорак і іже з ними поводитись так ніби нічого не сталося», — заявила активістка руху.

Як пише видання «Zaxid.net», учасники «Економічного бойкотного руху» заявляли про намір зірвати проведення кастингів талант-шоу на чолі з Марченко у Львові. Вони закликали місцеву владу скасувати проведення будь-яких заходів у місті за участю дружини Медведчука.

Loading...